Reageren & Reacties

Via deze pagina is het mogelijk om reacties te plaatsen en jullie ervaringen te delen voor medecamperaars.  Echter is het reserveren langs deze weg niet mogelijk.  Reserveren kan via info@terra-de-iguanas.com of via facebook.

 

Jet & Henk (11:10, 16 sep 2021) We hebben 7 dagen genoten van de gastvrijheid/behulpzaamheid van Gerrit en Elly, 'n heerlijk rustige plek om te relaxen en de spoorlijn af te fietsen, het zwembad, elke ochtend verse broodjes en op zaterdag zelf gebakken appeltaart met slagroom, we wensen Gerrit & Elly sterkte en succes met hun camperavontuur en wensen hun opvolgers succes, groetjes Jet & Henk sept. 2021

GERBEN EN SIETSKE DE VRIES UIT DRACHTEN (20:38, 7 nov 2019) HA DIE GERRIT EN ELLY. WE STAAN NU IN BURGOS EN WE WAREN ECHT VAN PLAN OM NAAR JULLIE TOE TE REIZEN. MAAR HET WEER WORDT DE KOMENDE WEKEN SLECHT EN KOUD. WE KIEZEN ER NU VOOR OM NAAR HET ZUIDEN TE REIZEN. WE HOPEN JULLIE OP DE TERUGWEG TE BEZOEKEN. DAN BELLEN WE.

Gerben en Sietske (19:38, 9 okt 2019) Hallo Gerrit en Elly, zijn jullie er nog? Wij hopen over een paar weken weer naar het zonnige zuiden te vertrekken. Een bezoekje aan jullie kunnen we natuurlijk niet overslaan.

Beat und Helga (21:50, 27 mrt 2019) Nachdem wir zuerst dachten: schon wieder ein Stellplatz, der geschlossen ist und wir schon umkehren wollten, stand der Chef Auf der Strasse und hat uns eingewiesen. Das Tor war nur der Hunde wegen zu. Ein schöner Platz und für zwei Nächte ganz für uns alleine. Alles vorhanden einschliesslich guter Tips für Einen Besuch am Strand mit den Hunden.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Yvonne en Henk v Horne
7 dagen geleden

Beste Ronny
Bedankt voor de mooie plaatsen en hulp niets is teveel als je iets vraagt doet hij er ook alles aan voor je te helpen ook voor camperservice Portugal onze dank grts Yvonne en Henk

Jackie Elsdon
een maand geleden

Hi just wondering if you have availability for our 7.5m motorhome from tomorrow 26 April for 3 nights. Many thanks. Jackie

Sjanie de Graaf
6 maanden geleden

Ruim een week mocht ik te gast zijn.
Ik heb veel respect en waardering voor je zorg en vriendelijkheid voor je gasten en heb bewondering voor de manier waarop je alles runt nu je na het overlijden van je vrouw het alleen moet doen. Heel veel sterkte en succes toe gewenst.
Hartelijke groet
Sjanie de Graaf.

Fred Stolk
2 jaar geleden

Na vele jaren bezoeken van deze camperplaats wilden we uiteraard kennismaken met de nieuwe eigenaars/beheerders Ronny & Marina.
Deze kennismaking is erg goed bevallen: Waardige opvolgers van Gerrit en Elly die voor de vele jaren gastvrijheid en service voor ons het Kruis van Verdienste mogen krijgen.
Ook deze winter zullen we er zeker weer landen (als er plaats is, want het draait als een tierelier!)

Joop Bolijn
2 jaar geleden

Marina en Ronny, nogmaals bedankt voor jullie gastvrijheid op de mooie camperplaats. Van alle gemakken voorzien en een lekkere pizzeria om de hoek. We hebben er lekkere motor tochtjes gemaakt.
Wellicht tot ziens
Marjanne en Joop

Myriam de Kruijk
2 jaar geleden

Zoals telefonisch vanochtend afgesproken komen wij in de middag aan. Camper 7.40m.
Graag morgen ( zaterdag fiets vervoer! Alleen als het jullie ook past!

Terra-de-iguanas
2 jaar geleden

Beste Sandra

Wij zijn Ronny en Marina de nieuwe uitbaters van Terra de iguanas.
Momenteel is het heel druk op de camperplaats. We kunnen momenteel kleine electrische fietsen en gewone fietsen naar Viseu brengen maar geen zwaardere en dit enkel op zaterdag.
Indien jullie een plaats willen vastleggen voor zaterdag kunnen jullie dit via e-mail bevestigen via info@terra-de-iguanas.com.

Alvast bedankt voor je aanvraag.

Vriendelijke groeten

Ronny en Marina

Sandra De Buck
2 jaar geleden

Hallo Gerrit en Elly,

Hebben jullie voor nu zaterdag 14/05 of zondag 15/05 nog plaats voor 1 camper? Het is voor 1 nacht.
Ik denk dat we zaterdag wel bij jullie kunnen zijn. Ik vind het zo leuk dat ik jullie site heb gevonden. Wij willen namelijk graag langs het fietsspoor fietsen vanaf Viseu, dus willen dan ook vragen of jullie ons kunnen afzetten met onze fiets. Ik hoor graag van je of er nog plaats is (misschien is het deze periode wel niet druk bij jullie?) groetjes,
Sandra

Johan Haegeman
2 jaar geleden

Hallo, wij zijn Belgen en trekken momenteel door Portugal. Wij zouden graag de fietsroute van Viseu naar Sta Comba Dão doen, maar lezen dat dit slechts kan vanaf mei 2022? Graag een reactie. Grts Johan & Marleen